Header imageCamphuijsen Art  
Camphuijsen Art  
 
 

Rita Camphuijsen

Geboren en opgegroeid in de buitenwijken van Amsterdam West en Zuid. Groeide ik op met veel mogelijkheden om met papier, lijm, pen en potlood verf en inkt aan de slag te gaan. In het gezin, gezien als de gene die als kunstenares verder door het leven zou gaan.

Zij leerde van deze stimulans hoe heerlijk en waardevol het is om je beeldend uit te drukken. En koos toch voor een musisch ludische opleiding. Tekenen en illustreren hield haar bezig. Zelfexpressie kwam op de tweede plaats. Vele wegen leidden ook langs rome, en in 2003 kwam zij echt zelf uit de verf Nu probeert zij het te combineren. een droom, een eigen atelier en mensen ontvangen en uitnodigen tot beeldende expressie.

Beelden in het hoofd
Zo veel valt er te zien zoveel valt er te fantaseren zo veel verlokken de tubes en witte doeken. Dat de tijd haast te kort komt om alles tot stand te brengen. Maar door gaan en schilderen, dat kun je ook leren.

Meer over mij en mijn werk kunt u vinden via mijn persoonlijke website www.camphuijsen.nl

Mijn achtergrond is divers: Op de VOBK  (Stichting Voor Ontwikkeling van Beeldende Kreativiteit ) geschoold om les te geven in basisvaardigheden beeldende vorming  en daarnaast volgde ik verschillende opleidingen, cursussen, workshops en trainingen. Ik heb veel ervaring in het werken met groepen en het bieden van individuele begeleiding

Persoonlijke ontwikkeling en zelfexpressie.

Beeldende expressie en bewustwording ontwikkelden zich bij mij hand in hand. Via een zorgorganisatie werk ik als persoonlijk begeleider bij mensen met problemen en als werkbegeleider voor mensen in opleiding. Anderzijds profileer ik me zelfstandig als kunstenares. 


Portret