Header imageCamphuijsen Art  
bij CAMPHUIJSEN ART  
 
   Home

 

Info@komuitdeverf.nl

vraag informatie


Inleiding

 

Kom uit de verfMijn kennis en ervaring stel ik graag ten dienste van het proces van de groepsleden . Ik vind het enorm boeiend om mensen op weg te helpen en een rol te spelen in het ontdekken van de eigen persoonlijkheid in beeldende expressie.  

Kom uit de verf

Via een workshop of de 12 delige cursus "Kom uit de Verf" wil ik deelnemers inspireren om zich via schilderen vrij te uiten. In mijn les-programma kun je ruimte en gelegenheid vinden om aan de slag te gaan.


Spreekt dit alles u aan en wilt u zich laten  uitdagen, dan is deze workshop iets voor u.

Waar is Rita op dit moment zélf mee bezig?

Bekijk het hier  Op ééén van de weblogs is altijd wel weer iets nieuws te lezen. 


Check out my about.me profile!

  Waarom cursussen en workshops

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te begeleiden bij het verder ontwikkelen van hun vaardigheden om te schilderen. Schilderen is een fantastisch middel om je gevoelens en indrukken in beeld te brengen. Belangrijk vind ik dat ieder zijn eigen handschrift ontplooit. Dat ik het herken wanneer iemand zich probeert te spiegelen aan een voorbeeld die hij bewonderd. Deze bewondering kan je creativiteit blokkeren en je tegenhouden in je vrijheid om je te uiten. Ik wil middelen aanreiken die je helpen met nieuwe ogen naar je omgeving te kijken en manieren te vinden om naar eigen keuze tot een werkstuk te komen. Er zijn beeldelementen die als begrip een leidraad kunnen vormen bij het tot stand komen van een werkstuk. Het kan helpen met het opbouwen van een compositie. Reageren op elkaar en elkaar vertellen wat je ziet in het werk van de ander is heel nuttig om bewust te worden van hoe iets van wat je wilt uitdrukken op anderen overkomt. Vergelijken om van te leren en de verschillen te leren waarderen en respecteren is een belangrijke werkmethode die ik wil hanteren.

Lees meer over de cursus

In beeld en kleur

Inleiding 12 stappen telkens een nieuwe cyclus