Header imageCamphuijsen Art  
bij CAMPHUIJSEN ART  
 
    home

 

Info@komuitdeverf.nl

vraag informatie


Vrij Atelier

 

Dieuwke van den berg

Dieuwke van den berg

  Open atelier

Er wordt van alles gecreeërd in het atelier, tijdens de cursus of tijdens een open atelier wanneer het de bedoeling is dat ieder zijn/haar eigen gang gaat. Tijdens het vrije atelier kan men aan een eigen werk werken, gebruik makend van het beschikbare materiaal bijvoorbeeld. Je kunt elkaar feedback geven of een commentaar vragen van Rita, die dan zelf ook aan't schilderen is.

De eerste middag vond plaats 8 Januari 2011

Het is een gezellige en levendige middag geworden. Diverse cursisten kwamen een kijkje nemen in het atelier. Zij gingen schilderen, en in de kunstboeken bladeren, of maakten een praatje met elkaar. Één cursist nam haar twee kinderen mee, hiernaast de bijdrage van Dieuwke voor deze website.

Ook kwamen er mensen met belangstelling voor de cursus om wat informatie te halen en om de sfeer te proeven. Ik wil graag dat het Atelier een gastvrij atelier is. Waar een ieder zich thuis voelt en zich wil laten inspireren.

Op regelmatig terugkerende dagen is het atelier open.

Op de woensdag om de twee weken is er Vrij atelier

Voor 10 euro per dagdeel kun je dan gebruik maken van het aanwezige materiaal, voor doeken zal ik zorgen als er voldoende belangstelling is, waarop deze in het atelier te koop zijn.

 

In de maand kalender zullen de dagen dat het atelier open is bekend gemaakt worden.